Barion Pixel

Nevezés menete

1.   Minden nevezőnek egyéni nevezést kell leadnia a saját nevében

2.   A rendezvény napjára számított életkor alapján a rendszer automatikusan besorolja a korosztályt.

3.   10-14 éves kor között csak érvényes MUSZ versenyzési engedéllyel lehet benevezni. A MUSZ kódot meg kell adni a nevezőfelületen.

4.   A nevezés a nevezési díj befizetésével válik véglegessé

5.   A befizetést követően a rendszer nevezési visszaigazolást küld, amelyet a helyszínen a rajtszámátvételnél be kell mutatni.

Nevezésről bővebben

A nevezési díj befizetése után már nem lehet módosítani a nevezésen.

A leadott nevezések törlésére 2022. július 15-ig van lehetőség, utána a nevezés véglegessé válik a nevezési díj nem visszatéríthető

Az online nevező rendszerben kötelező a „Felelősségvállalási és Adatkezelési Nyilatkozat” elfogadása.

Csak a befizetett nevezési díjjal válik a nevezés érvényessé.

A nevezés lezárásakor a rendszer egy nevezési visszaigazolást küld. A visszaigazolás bemutatásával lehet átvenni a helyszínen a rajtszámot és az időmérő chipet. Javasoljuk a minél előbbi rajtszámátvételt, a rajtot megelőzően a rendezvény napján 6:30 - 12:00 között.

Nevezési díj befizetése

A nevezési díjat bankkártyával a nevezési felületen kell kiegyenlíteni. A fizetés a barion online fizetési rendszerén keresztül történik. A nevezési díj összege az esemény napjáig csak zárolásra kerül a bankszámlán, a rendszer az összeget az Átúszás napján emeli le a számláról.

Az esemény elhalasztása/elmaradása esetén a befizetett összeg azonnal feloldásra kerül a versenyző bankszámláján.

Lehetőség van a nevezési díj befizetése után is lemondani a nevezést 2022. július 15-ig Ehhez a be kell lépni a nevezési rendszerbe és ott törölni a nevezést. A nevezés törlése után a nevezési díj zárolása feloldásra kerül.

Amennyiben az Átúszást esőnapra kell halasztani, a nevezést meg kell ismételni.

A bankok különbözőképpen könyvelik a pénzösszeg zárolást illetve feloldást. Emiatt elképzelhető, hogy a zárolt összeg feloldása után pár nap el fog telni, amíg az egyenlegen újra megjelenik.